Optikkhjørnet Bardufoss
Meny

Optikkhjørnet Bardufoss

Torget 4

9325   Bardufoss

  77 19 08 00

  optikkhjornet@allianceoptikk.no

Åpningstider

Man-tor 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag etter avtale

Alliance Optikk Optikkhjørnet Bardufoss åpnet dørene 1. august 2023, og eies og drives av optiker Vebjørn Strand Foshaug og butikksjef Adam Winther. Bakgrunnen for å starte for oss selv var et ønske om å skape en annerledes butikk, der lokalene, interiøret, utvalget og ikke minste servicen, skiller seg klart fra andre butikker. Vi skal tilby de riktige produkter til hver enkelt kunde.

Optiker Vebjørn Strand Foshaug (44) har 23 års erfaring som optiker, og har utført anslagsvis 30.000 synsundersøkelser. Han har lang erfaring spesialkompetanse på skytterbriller, svaksyntoptikk og samsynskorrigeringer, og er i tillegg levende opptatt av å finne løsninger for alle sine kunder. Han har i tillegg jobbet som klinikkleder i synskirurgikjeden Memira, og har således god kompetanse på både refraktiv kirurgi og grå stær-behandlinger.

Adam Winther (34) er butikksjef og gjerne den første du møter, og er ene og alene ansvarlig for hele designet av butikken og interiøret. Han har blant annet studert interiørdesign, og har øye for å finne innfatninger som er prikken over i’en til hver enkelt kunde. Når Adam plukker ut innfatninger til butikken, handler det om å se etter det lille ekstra, samtidig som han velger ut briller som passer til de som ønsker noe som ikke er alt for synlig. Adam lytter til dine ønsker og finner brillene som du både ønsker og tar deg godt ut i.